• Ортопедия и травматология

Отделение Ортопедия и травматология

Отделението по ортопедия и травматология е част от структурата на МБАЛ „ Сердика” ЕООД. Чрез най–съвременни методи, нашите специалисти – доктори по ортопедия и травматология, диагностицират и лекуват заболяванията на опорно-двигателния апарат, в това число лечение на ставни заболявания, ендопротезиране или смяна на тазобедрена става, колянна става, миниинвазивна хирургия, артроскопска хирургия, както и лечение и операции на различни фрактури на ръце и крака, кости, рамо, лакът, гръбнак и стави.

Отделението по ортопедия и травматология  работи по 13 клинични пътеки и 4 амбулаторни процедури  и е акредитирано през 2018г. от МЗ с отлична оценка (максималната) за срок от пет години.

test

Ортопедия и травматология

Адрес

ул. Дамян Груев 6

ЕКИП

Към нашите специалисти - ортопеди може да се обърнете за преглед и консултация при различни фрактури, спортни травми, изкълчвания, счупвания или навяхвания. Също така при диагнози като ревматоиден артрит, коксартроза (артроза на тазобедрената става), гонартроза, ишиас, липом, болки в гърба и кръста, плоскостъпие (дюстабан), ганглион, щракащи пръсти или тазобедрена става.

Доц. Александър Пешев

Ортопед

Дейности на отделението

Отделението по ортопедия и травматология разполага със съвременна техника и апаратура, позволява на нашите специалисти да извършват модерно лечение при най-добри болнични условия:

Услуги по Клинична Пътека

Номер на КПКлинична ПътекаЦена, заплащана от НЗОКИзбор лекарИзбор на екип от медицински специалисти